L

Zenna Gustafsson ny säljare för Göteneds

Zenna Gustafsson är ny teknisk säljare hos Göteneds maskiner där hon kommer ansvara för region öst som omfattar främst Stockholm och Mälardalen samt södra Norrland. Hon kommer närmast från OEM Motor i Tranås.

Zenna Gustafsson började sin nya anställning i mitten av augusti och håller som bäst på att introduceras i jobbet. När Verkstadstidningen pratar med henne är hon ute på en rundtur med försäljningschefen för Sverige, Lars Olander.

Jobbet kommer till stor del innebära marknadsföring av Göteneds maskiner och att besöka och bearbeta befintliga och nya kunder inom plåtslageri och industri.

 - Det blir en rolig och spännande utmaning att lära sig plåtsidan, som är helt ny för mig, säger Zenna Gustafsson.

Industrin har hon erfarenhet av sedan tidigare.

 -Min bakgrund är mestadels teknisk med erfarenhet inom mekanik och mekatronik. Jag har tagit fram förslag och sålt komponenter till olika typer av industrier och maskintillverkare. I gymnasiet gick jag inriktning inom data & teknik och det var det som lade grunden för mitt tekniska intresse. Sen jobbade jag med CNC-teknik på en verkstad i några år, så jag har förståelsen för tekniken och maskinerna.

 Tack vare Zennas bakgrund inom industrin kommer försäljningen hos Göteneds/Cidan Machinery rikta in sig mer mot industrikunder än tidigare.

-Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Zenna. Det behövs fler kvinnor i branschen och alla tycker att detta är bra. Det blir bättre stämning med blandat i säljteamet, helt enkelt, avslutar Lars Olander.

Göteneds maskiner för plåtbearbetning tillverkas i Götene och säljs över hela världen av Cidan Machinery.

Gudrun Lindfors-Rönnblom
Publicerad onsdag, 06 september 2017 14:06 Uppdaterad onsdag, 20 september 2017 15:56

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

bild webb prislista 2018

Begagnat marknaden

  • omslag vt 12 2017omslag gulingen 12 2017

Sök i nyheter