Spara tid och öka produktiviteten med Seco Assistant

En operatör som har verktygstillverkaren Seco Tools nya app, Seco Assistant, får flera fördelar. Appen ger operatören den produktinformation och de verktyg hen behöver, det utan att han/hon behöver söka på internet eller i olika kataloger även när denne är offline.

Seco Assistant ger en användare beräkningar för svarvning, fräsning och hålbearbetning för alla varumärken, till exempel matning, skärhastighet och avverkningshastighet.

Med funktionen Tool Comparison får man Secos verktygsrekommendationer och alternativ till andra tillverkare, medan funktionen Suggest hjälper till att hitta rätt verktyg och skär för specifika jobb.

Appanvändaren kan söka efter produkter med produktnummer, beteckning eller sort, eller helt enkelt skanna koden på förpackningen.

Appen är utvecklad för maximal användarvänlighet, liten nerladdningsstorlek och ett klart och tydligt gränssnitt. Om du inte har internetanslutning kan du ändå söka efter Seco-produkter eller använda kalkylatorerna offline.

Seco Assistant effektiviserar dagliga arbetet för en operatör genom att kombinera nödvändig information och verktyg med enkel användarupplevelse. Med lättnavigerade verktyg har hen alltid den information som behövs nära till hands.

Seco Assistant kan hämtas från Appstore.

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2020-10-28 13:10:58

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden