Två nya medarbetare hos KmK Instrument

KmK Instrument AB växer och har under 2020 anställt Jörg Engesser som försäljningsansvarig av företagets avancerade mätmaskiner och Frida Bergman som marknadsansvarig.

Jörg Engesser kommer närmast från Proceq i Schweiz där han ansvarade för teknisk försäljning av produkter för oförstörande provning i Europa.

–Jag tog jobbet för att jag ville ha en förändring och pröva på någonting nytt och ett nytt område inom försäljning. Sedan ville jag flytta till Sverige också, säger han.

Frida Bergman kommer närmast från Mälarenergi där hon arbetade med digital försäljning och marknadsföring. Det är flera anledningar till att Frida Bergman tog jobbet hos KmK Instrument.

–Jag ser en stor potential i KmK Instrument som företag, det är också en utmaning att få börja arbeta med den här typen av verksamhet och ser fram emot att få lyfta den digitala biten, säger hon.

Anders Vallenfjord är vd för KmK Instrument:

–Vi är stolta över att kunna presentera Frida och Jörg som en del av vårt team. De blir viktiga spelare för att lyfta företaget ytterligare. Under 2020 kommer vi att bredda både vår kompetens och våra försäljningsområden.

KmK Instrument är specialister inom mätteknik, materialprovning och oförstörande provning. Företaget, som representerar tillverkare av precisionsutrustningar, verkar för kvalité där de vill ligga i den absoluta tekniska framkanten. Affärsidén bygger på att ha bra produkter och därför faller det sig naturligt att de har kvalitetsleverantörer.

KmK Instrument har tre affärsområden, oförstörande provning, materialprovning och mätteknik.

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2020-03-04 14:23:18

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden