ETUX bjöd på det senaste inom digital produktion

Thomas Plasberg och Peter Ameloot från Hexagon Production Software besökte ETUX 2019. Thomas Plasberg och Peter Ameloot från Hexagon Production Software besökte ETUX 2019.

Edge Technology är svensk återförsäljare av Edgecam, en av de stora camsystemen i världen. Ett årligen återkommande event är ETUX (Edge Technology Users Experience) där möts användare av Edgecam för att ta del av erfarenheter och nyheter angående programvaran.

I slutet av september genomfördes ETUX 2019, omkring 100 deltagare kom till Sunlight Hotell i Nyköping där det bjöds på inspiration av olika slag.

–Vi försöker inspirera besökarna med det vi och våra partners förmedlar och hoppas att de sedan åker hem och gör något bra av det, säger Anders Brunström, vd för Edge Technology.

Förutom användare av Edgecam och representanter från Edge Technology fanns även företrädare för Hexagon Sverige, Sandvik Coromant och Seco Tools på plats, alla med var sin utställning med mätutrustning eller verktyg för skärande bearbetning. Även Hexagon England och Hexagon Tyskland var med för att berätta om Hexagons vision om framtidens digitala verkstad.

Edgecam utvecklas av Hexagon Production Software.

Per Sjögren E-mail:
Publicerad 2019-10-24 08:30:00

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden