Effektiv avgradningsmaskin hos Intercut

Avgradningsmaskinen från Timesavers klarar kantrundning radie 2, vilket innebär mycket bra ytor på detaljer som lämnar maskinen.  Foto: Per Sjögren Avgradningsmaskinen från Timesavers klarar kantrundning radie 2, vilket innebär mycket bra ytor på detaljer som lämnar maskinen. Foto: Per Sjögren

Intercut tillsammans med systerföretaget har varit verksamma i branschen i 30 respektive 40 år. Det firade de båda företagen i förra veckan med ett gemensamt öppet hus i lokalerna i Sollentuna, strax norr om Stockholm. Tio maskiner demonstrerades, en av dem var avgradningsmaskinen Timesavers 42.

Timesavers är ett tyskt företag som tillverkar avgradningsmaskiner för laser-, plasma- och gasskurna detaljer. Maskinerna håller hög kvalité.

Modellen 42RB kan bland annat utföra oxidborttagning och kantrundning samt ta bort slag. Effektiv oxidborttagning på skärytor i inner- och ytterkonturer kan utföras.

En annan finess med Timesavers 42RB är att den klarar kantrundning radie 2, vilket innebär mycket bra ytor på skurna detaljer som lämnar denna maskin. Timesavers är en av få tillverkare som klarar kantrundning 2 i sina maskiner.

Mer om Intercuts och Aregs öppna hus kan du läsa om i Verkstadstidningen nr 4 som utkommer 15 april.

Per Sjögren E-mail:
Publicerad 2019-03-20 13:34:13

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Prislista 2019

Begagnat marknaden

Verkstadstidningen 06 2019 Begagnatmarknad 06 2019