SMV Verktyg växer

SMV Verktyg är redo för att expander ytterligare under 2019. På bilden: Kenneth Persson, Roger Nyman, Robert Kosak, Johan Björk, Leif Kax, Björn Gullicksen, Egil Magnussen, Caroline Ståhlberg och Magnus Torell. Foto: Malin Ivarsson SMV Verktyg är redo för att expander ytterligare under 2019. På bilden: Kenneth Persson, Roger Nyman, Robert Kosak, Johan Björk, Leif Kax, Björn Gullicksen, Egil Magnussen, Caroline Ståhlberg och Magnus Torell. Foto: Malin Ivarsson

SMV Verktyg firar tio år och fortsätter växa. Företaget som säljer verktyg och kringutrustning för avancerad produktionsteknik har ökat i både personalstyrka och omsättning det senaste året.

Nya i företaget är säljchefen Egil Magnussen och säljaren Johan Björk. Precis som de tillverkande företagen har även verktygsleverantörerna svårt att hitta personal med tekniskt kunnande och erfarenhet. Försäljningschefen internrekryterades från systerbolaget Svea Maskiner i Norge. Säljaren Johan Björk har själv en bakgrund inom den svenska tillverkningsindustrin.

SMV Verktyg är dotterbolag till SMV Industrier som har verksamhet i Sverige och Norge. Företaget bildades 2009 i samband med att SMV Industrier köpte BC Försäljning och Ramströms Verktyg. SMV Verktyg säljer verktyg och kringutrustning för skärande bearbetning som skärvätskor och mätverktyg med mera. De är generalagenter för koreanska TeauguTec i Sverige och i Norge genom Svea Verktyg.

I och med rekryteringarna har SMV Verktyg lagt en grund för att kunna expandera ytterligare under 2019.

Gudrun Lindfors-Rönnblom E-mail:
Publicerad 2019-03-20 13:30:00

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Prislista 2019

Begagnat marknaden

Verkstadstidningen 06 2019 Begagnatmarknad 06 2019