Robotkonferens växer

Elmia Robotkonferens äger rum i Jönköping 11-12 september. Konferensen är anpassad för små och medelstora företag i Sverige och syftar till att informera hur företagen kan komma igång med robotisering. I år har robotkonferensen förlängts till två dagar. Den första dagen innehåller ett traditionellt konferensprogram, medan dag två erbjuder studiebesök och fördjupning.

-Vi har satt samman två dagar som ger maximal nytta för små och stora företag som vill veta mer eller är i startgroparna, säger Björn Langbeck som är industriell expert på Tillväxtverket och moderator för konferensen.

Aktuella teman är ”smart industri”, ”robotlyftet” och ”hur du kommer igång med ditt automationsprojekt”. Under de två dagarna visar konferensen upp bra exempel på automationslösningar.

Målgruppen för arrangemanget är företagsledare, tekniska chefer och produktionschefer. Deltagare i konferensen får matnyttig information av experter och leverantörer av robotlösningar i form av en minimässa på plats. De kan också delta i seminarium, gå på föreläsningar och studiebesök.

Konferensen arrangeras av Swira (Swedish Industrial Robot Association) i samarbete med Tillväxtverket som är delfinansiär, FKG, Robotdalen, Elmia Automation och Svenska Automationsgruppen.

Gudrun Lindfors-Rönnblom E-mail:
Publicerad 2019-03-06 13:30:12

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Prislista 2019

Begagnat marknaden

Omslag VT 5 19 omslag gulingen 5 2019