Ett givande och inspirerande event om Edgecam

Johan Sjölund, säljare på norra Sverige på Edge Technology, håller föreläsning. Foto: Edge Technology Johan Sjölund, säljare på norra Sverige på Edge Technology, håller föreläsning. Foto: Edge Technology

I slutet av september genomfördes ETUX. Eventet är en ögonöppnare och ett bra tillfälle att lära sig mer om Edgecam.  

Edge Technology är svensk återförsäljare av Edgecam, som är en av de stora camsystemen i världen. Årligen lanseras två nya versioner/uppdateringar av Edgecam som går under namnen R1 och R2.

För att ge mer kunskap om de årliga versionerna genomför Edge Technology tillsammans med samarbetspartners eventet ETUX (Edge Technology Users Experience). Det är ”grand final” efter ett år med nyheter i Edgecam.

–ETUX är unikt, det finns inget liknande i branschen. Under två dagar får deltagarna fakta, kunskap, inspiration och även nöje, säger Johan Sjölund, säljare på Edge Technology som var en av talarna på årets event.

Det var för 19:e gången som ETUX arrangerades. Eventet kan beskrivas som en ögonöppnare och en inspirationsträff.

–Edgecam uppdateras två gånger per år och de som använder programvaran kan systemet. Det betyder inte att alla arbetar exakt likadant i Edgecam, funktioner kan utföras på olika tillvägagångssätt beroende på vem som arbetar med programvaran, säger Johan Sjölund.

 

Per Sjögren E-mail:
Publicerad 2018-11-28 13:33:48

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Prislista 2019

Begagnat marknaden

Omslag VT 5 19 omslag gulingen 5 2019