Automationslösningar från InLead i Balitikum

InPallet är ett exempel på InLeads standardlösningar. Roboten plockar detaljerna direkt från pall. InPallet är ett exempel på InLeads standardlösningar. Roboten plockar detaljerna direkt från pall.

Sedan 1 oktober finns InLead Automation AB:s automationslösningar i Baltikum. Det är litauiska Progressive Business Solution UAB (PBS) som blir återförsäljare för InLeads automationslösningar. Till att börja med är det InLeads standardlösningar som InFeeder, InPallet och InLine som finns tillgängliga på den baltiska marknaden.

Litauiska konsultföretaget PBS har etablerat och utvecklat många internationella samarbeten med syfte att stärka och expandera den baltiska exportmarknaden. Genom samarbete med utländska företag skapas bättre förutsättningar för tillväxt inom baltisk tillverkningsindustri. Standardlösningar är kostnadseffektiva sätt att automatisera tillverkningsprocessen. Flera kunder har redan sett tillväxtmöjligheterna där.

InLead har stor erfarenhet och kompetens inom automation för skärande bearbetning och maskinbetjäning. Företaget kan erbjuda komplett projektledning och konstruktion med ett gediget maskinkunnande. Deras automationslösningar finns både som standardlösningar och kundanpassade lösningar.

Gudrun Lindfors-Rönnblom E-mail:
Publicerad 2018-11-28 13:33:16

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Prislista 2019

Begagnat marknaden

Omslag VT 5 19 omslag gulingen 5 2019