Chuckcenter breddar inom reningsutrustning

Darwin oljedimavskiljare från Losma. Darwin oljedimavskiljare från Losma.

Sedan 1 november kan Chuckcenter AB i Ängelholm erbjuda sina kunder hela produktsortimentet från Losma. Italienska Losma är tillverkare av reningsutrustning för industrin. Det handlar om välkända produkter som motverkar oljedimma, damm, svetsutsug eller rening och hantering av skärvätskor.

Chuckcenter är leverantör av hållande verktyg och tillbehör för skärande bearbetning i Sverige. I och med den nya agenturen på breddas nu utbudet med Losmas välkända produkter för oljedimavskiljning och damm/svetsutsug som Darwin, Galleo, Icarus och Pascal. Ett singelsystem som monteras direkt på varje maskin och har luftflöden från 600 m3/h till 3000 m3/h. Vill man koppla på flera maskiner på samma system är det Argos som gäller med luftflöden från 3 000 m3/h till 15 000 m3/h. På skärvätskesidan återfinns produkter såsom bandpappersfilter för både singel och centralsystem, skärvätskekylare, magnetfilter och skimmers med mera.

Losma med bas i Bergamo i norra Italien, har egen utveckling och tillverkning av sina produkter. De har även försäljningskontor över hela världen.

Chuckcenter är idag en av Skandinaviens mest kompletta leverantörer av hållande verktyg. Sedan hösten 2016 drivs och ägs Chuckcenter av Patrik Andersson.

Gudrun Lindfors-Rönnblom E-mail:
Publicerad 2018-11-14 13:03:00

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Prislista 2019

Begagnat marknaden