Det rullar på bra för Chuckcenter

Denna bild av Patrik Andersson togs av Verkstadstidningen på ett öppet hus för ett par år sedan. Foto: Per Sjögren Denna bild av Patrik Andersson togs av Verkstadstidningen på ett öppet hus för ett par år sedan. Foto: Per Sjögren

Chuckcenter med huvudsäte i Ängelholm har sålt mycket bra under september och oktober.
–Jämfört med samma tid förra året är det en försäljningsökning med runt 20 procent, säger Patrik Andersson, vd och ägare av Chuckcenter. 

Det är inte någon speciell produkt som Chuckcenter säljer mer av utan försäljningsökningen gäller deras produktutbud över lag.

Den stora ökningen beror inte på att Chuckcenter har fått en ny stor kund som börjar handla chuckar och andra produkter av dem. Det har bara rullat på bra under hösten för företaget med befintliga kunder som köper mer av dem.

Det finns ett par anledningar till att Chuckcenter säljer bra menar Patrik Andersson:

–Många av våra kunder har mycket att göra och vi har ett brett sortiment. En annan förklaring kan vara att vi har ett mycket stort lager och kan leverera snabbt ut till kund. Det är inte alla som klarar av det idag.

Chuckcenter har ett av Skandinaviens största lager av spännhylsor för både fastspänning av verktyg och arbetsstycken. Företaget säljer förutom spännhylsor bland annat också chuckar, rundmatningsbord, expanderande dornar, och oljedimavskiljare.

Några av företagets leverantörer är Kitagawa, Bison och Dupuy, med flera.

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2022-11-16 15:12:14

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden