Stora förändringar hos Bonthron & Ewing

T v: Tomas Reimar och Jonny Stener.  Foto: Per Sjögren T v: Tomas Reimar och Jonny Stener. Foto: Per Sjögren

Sedan första augusti är Jonny Stener ny som vd på familjeföretaget Bonthron & Ewing, han efterträder Tomas Reimer. I början av september började Christian Stener som försäljningschef på företaget.

1a Christian StenerChristian StenerJonny Stener har varit anställd på Bonthron & Ewing i över 15 år och är väl förtrogen med företagets produkter.

–Tiderna är bra för oss och det rullar också på riktigt bra hos våra kunder, säger Jonny Stener.

Jonny berättar även att det kommer att bli fler förändringar framöver hos företaget. I dagsläget vill han inte berätta mer än att de har en del i pipeline som kommer att aktualiseras längre fram.

Christian Stener kommer närmast från 18 år på ett stort fackförbund. Där var han ombudsman och förhandlare av arbets- och miljörättsfrågor. När det gäller arbetet som försäljningschef ser han fram emot de nya utmaningarna som kommer med rollen.

–Det är en ny roll för mig. Nu i början blir det en del utbildningar, jag kommer också att resa och presentera mig för kunderna, säger Christian Stener.

Han ser fram emot att få träffa nya människor. Viktigt i rollen som försäljningschef anser Christan blir att lyssna på kunderna.

–Det gäller att vara lyhörd.

Christian Stener kommer att leda och utveckla försäljningsarbetet avseende hela produktprogrammet. Tomas Reimer kommer att assistera båda sina söner under resten av 2022 och under 2023 men kommer inte att arbeta heltid.

Bonthron & Ewing representerar bland annat schweiziska LNS, en av de ledande tillverkarna i Europa av stångmagasin. Bonthron & Ewing säljer även produkter från WTO som är en av de ledande aktörerna i världen inom utveckling och tillverkning av verktygshållare och drivna verktyg i olika utföranden för styrda svarvar.

Ägare av Bonthron & Ewing är Tomas och Ulla-Britt Reimer.

Per Sjögren

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2022-09-07 12:11:04

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden