Premiumpartners åt Renishaw

Tomas Strand, vd för Industriverktyg & Maskiner, till höger ses MG Verktygs kontor i Göteborg. Tomas Strand, vd för Industriverktyg & Maskiner, till höger ses MG Verktygs kontor i Göteborg.

Industriverktyg & Maskiner AB och MG Verktyg AB är de två första företagen i Sverige som har gått med i Renishaws partnerprogram Channel.

Industriverktyg & Maskiner (IVM) gick med i partnerprogrammet i mars och MG Verktyg i maj. IVM som ligger i Linköping är leverantör av skärverktyg och industritillbehör. MG Verktyg i Göteborg är leverantör av skärande verktyg.

Att Industriverktyg & Maskiner och MG Verktyg har utvalts av Renishaw att vara med i partnerskapsprogrammet Channel innebär att de blir premiumpartners. De båda företagen får tillgång till Renishaws portfölj med bland annat prober för verktygsmaskiner, mätspetsar- och fixturprodukter och utrustningar för koordinatmätmaskiner.

Renishaws partnerprogram Channel, som lanserades 2021, har som syfte att kontinuerligt förbättra standarden hos den lokala kundtjänsten och produktsupporten i försäljningsregionen Europa, mellanöstern och Afrika (EMEA).

Renishaw väljer noga ut partnerföretag utifrån deras branschspecifika erfarenhet och kompetens inom områdena spjutspetsmetrologi och tillverkning.

Mer om partnerprogrammet Channel kan du läsa i nr 8 av Verkstadstidningen som kommer ut den 6 september.

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2022-08-11 12:49:09

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden