Elmia Verktygsmaskiner medförde flera affärer för Lichron

Denna bild togs i Lichrons monter på Elmia Verktygsmaskiner.  F v: Anders Jacobsson, säljare, Magnus Chronholm, vd och Anders Ernér, försäljningschef. De står vid en Yamaha Yz 125 som har monterats ned och renoverats av elever på Lichron Teknikgymnasium i Skövde.  Foto: Per Sjögren Denna bild togs i Lichrons monter på Elmia Verktygsmaskiner. F v: Anders Jacobsson, säljare, Magnus Chronholm, vd och Anders Ernér, försäljningschef. De står vid en Yamaha Yz 125 som har monterats ned och renoverats av elever på Lichron Teknikgymnasium i Skövde. Foto: Per Sjögren

För Lichron innebar Elmia Verktygsmaskiner i maj fyra genomförda affärer.
–Under mässan sålde vi en verktygsmaskin och efter mässan har vi genomfört tre affärer som alla är kopplade till Elmia Verktygsmaskiner, säger Magnus Chronholm, vd för Lichron.

På Elmia Verktygsmaskiner fick Lichrons medarbetare kontakt med dessa kunder som efter mässan fick mer kött på benen när de besökte Lichrons showroom i Skövde där maskindemonstrationer genomfördes.

Magnus Chronholm är mycket nöjd med Elmia Verktygsmaskiner.

–Det var en positiv feeling, det märktes att det var ett par år sedan som det var mässa, det finns ett investeringsbehov.

De som besökte Lichron på Elmia Verktygsmaskiner kunde studera verktygsmaskiner från Hyundai och cobotar från Hanwha.

–Branschen har hittat Hyundai, kunderna tycker att Hyundai och Lichron ihop är ett bra koncept, säger Magnus Chronholm.

Även Hanwha, som tillverkar kollaborativa robotar (cobotar), växer för Lichron.

–Fler och fler kunder upptäcker hur bra Hanwhacobotarna är. Kunderna gillar också våra turn key-lösningar där vi levererar coboten, bordet, gripdon och utför själva inkopplingen. Det blir ett helt färdigt paket, säger Magnus Chronholm.

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2022-06-21 11:23:36

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden