Saluco erbjuder kunder att hyra maskiner

Nu tar Saluco, en leverantör av maskiner och utrustningar för plåtbearbetning, ett nytt steg i sin utveckling och erbjuder företag att kort– eller långtidshyra plåtbearbetningsmaskiner.

Det handlar om uthyrning från en vecka och framåt. Kunderna kan välja ur hela Salucos sortiment med hundratals olika maskiner, det är allt från mindre motordrivna handverktyg till manuella maskiner och stora cnc-styrda maskiner.

–Vi hjälper kunden med rätt lösning så att de kan utföra och optimera sin produktion på bästa sätt, säger Sofie Dahlgren, vd för Saluco.

På Saluco ser de upplägget som fördel för alla inblandade parter.

–Det är ekonomiskt fördelaktigt och öppnar upp fler möjligheter för kundernas behov, samt att det är effektivt och miljövänligt, säger Sofie Dahlgren.

Det är en flexibel lösning där kostnader anpassas till intäkterna och kunder slipper binda upp kapital.

Saluco ligger i Götene i Västra Götaland. Företaget har flertalet agenturer som Euromac (stansmaskiner, kantpressar, horisontalpressar, hörnklippare), Schechtl (tillverkare av kantviksmaskiner, gradsaxar), Erbend (kantviksmaskiner, manuella lådbockningsmaskiner).

Saluco representerar även Dener, en tillverkare av fiberlaserskärmaskiner och Prinzing som bland annat tillverkar rundbockningsmaskiner.

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2022-04-22 12:12:11

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden