Tala ostört ute på verkstadsgolvet

Fredrik Andersson på Ravema i ”telefonkiosken” där man kan tala ostört. Foto: Per Sjögren Fredrik Andersson på Ravema i ”telefonkiosken” där man kan tala ostört. Foto: Per Sjögren

Den kallas kort och gott för telefonkiosken och har suveräna ljudisolerande egenskaper. I denna hytt kan man ta det där viktiga samtalet utan att behöva störas av ljud runt omkring. I slutet av förra året demonstrerade Ravema ”telefonkiosken” som passar bra i såväl kontorsmiljö som på verkstadsgolvet.

Det var under RavemaExpo i mitten av december som Highland Pod visades.

–Vi fick feedback från flera besökare, de tog mycket information om The Highland Pod, säger Fredrik Andersson, försäljningschef service och eftermarknad på Ravema.

The Highland Pod tillverkas av Boråsföretaget Boom Interior. Under ett halvår förra året sålde de ett 90-tal av sin produkt i Sverige.

–De har sålt mest till offentliga miljöer som skolor, kontor och flygplatser. Det finns också en marknad för ”telefonkiosken” inom verkstadsindustrin, säger Fredrik Andersson.

Är man ute på verkstadsgolvet och det där viktiga samtalet plötsligt kommer kan man utan att behöva stressa tillbaka till kontoret, som kanske ligger långt bort, ta samtalet i lugn och ro och prata ostört i The Highland Pod.

The Highland Pod har en ljudreduktion på hela 30 dB. Den är också utrustad med en integrerad belysning, akustikglas ventilationssystem och arbetsbänkskiva. Utöver det finns även en laddenhet för mobil och dator. Måtten för ”telefonkiosken är 1000x1000x2300 mm.

Ravema har precis börjat marknadsföra The Highland Pod.

–Det är en spännande produkt som vi kommer att demonstrera vid fler tillfällen. Tanken är att vi ska visa den på Elmia Verktygsmaskiner i maj. Det blir klockrent att ha en Highland Pod i vår monter, säger Fredrik Andersson.

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2022-01-12 13:32:47

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden