Elektroautomatik köper Trollskes Maskinservice

Trollskes Maskinservice har en bred kompetens inom industriservice. Foto: Trollskes Maskinservice Trollskes Maskinservice har en bred kompetens inom industriservice. Foto: Trollskes Maskinservice

Sedan den 5 januari är Trollskes Maskinservice AB en del av Elektroautomatik i Sverige AB.

Förvärvet av Trollskes Maskinservice stärker och kompletterar Elektroautomatiks tjänster och serviceerbjudande som en helhetsleverantör inom automation.

–Vi ser mycket fram emot att tillsammans med Trollskes erfarenhet och kompetens kunna erbjuda fler möjligheter, och därigenom hjälpa industrin i Mälardalen att bli ännu mer effektiv, säger Jonas Kjellberg, vd för Elektroautomatik.

Rickard Trollske som grundade Trollskes Maskinservice 2008 kommenterar:

–Kombinationen av vår lokala kunskap om kundernas behov och Elektroautomatiks bredd kommer erbjuda en hel del spännande möjligheter för våra kunder framöver. Detta ser jag verkligen fram mot.

Trollskes Maskinservice kommer att vara verksamma som ett självständigt dotterbolag till Elektroautomatik och med Rickard Trollske som platschef. Ny vd för Trollske Maskinservice blir Urban Gustavsson från Elektroautomatik, som även kommer fortsätta i sin roll som affärsområdeschef för EA Service.

Trollskes Maskinservice utför service och underhållsarbeten till industrin. Företaget besitter en bred kompetens och har lång erfarenhet inom industriservice. De utför alla tjänster inom maskin- och tekniskt underhåll, såsom avhjälpande-, förebyggande- och tillståndsbaserat underhåll.

Trollskes Maskinservice har också en komplett verkstad för renovering, analys och testkörning av maskin- och verktygsspindlar. Företaget ligger i Kungsör och har ett tiotal anställda,

Elektroautomatik är en helhetsleverantör inom automation och levererar nyckelfärdiga lösningar.

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2022-01-12 13:16:07

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden