Optimism på Elmia Subcontractor

Steens Mekaniska, ett företag som genomför stora satsningar, ställde ut på ett positivt Elmia Subcontractor.  Foto: Per Sjögren Steens Mekaniska, ett företag som genomför stora satsningar, ställde ut på ett positivt Elmia Subcontractor. Foto: Per Sjögren

När mässan Elmia Subcontractor genomfördes tidigare i denna månad var stämningen bland utställare och besökare överlag mycket positiv. En av utställarna var Steens Mekaniska som genomför storsatsningar.

Norra Europas största underleverantörsmässa, Elmia Subcontractor, genomförs årligen på Elmia i Jönköping. Förra året blev det ingen mässa på grund av covid 19, många var därför glada att det blev en utställning i år. ”Det är roligt att vara tillbaka” och ”vi måste komma igång med mässor” är två av många omdömen som Verkstadstidningen fick från utställare.

Såväl utställare som besökare tyckte att Elmia Subcontractor 2021 var bra – flera utställare som Verkstadstidningen pratade med vittnade om att de hade fått många leads.

Det rådde en optimism bland utställare och besökare. En av utställarna var Steens Mekaniska i Tidaholm som genomför stora investeringar. Det är bland annat en ny kapmaskin, en ny svetslägesställare och ett golvverk som har ett bearbetningsområde på 14x4x1,5 meter samt har ett integrerat rundbord på 2,5x2,5 meter.

Steens Mekaniska erbjuder kundanpassade produktionstjänster till kunder inom bland annat verkstadsindustrin, det kan vara allt från tillverkning och montage av enskilda mekaniska komponenter och delsystem till kompletta maskin- och automationssystem.

 Elmia Subcontractor genomfördes 9–12 november. Mer om mässan kan du läsa i nr 12 av Verkstadstidningen som utkommer 14 december.

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2021-11-17 10:28:54

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden