L

Högre produktivitet med rätt utbildad personal

Olsons

Rätt utbildad personal har stor inverkan på produktionskapaciteten i en verkstad. Olsons Maskinservice erbjuder utbildningar med syfte att förbättra säkerheten och öka produktiviteten i alla typer av automatpressar, manuella pressar och kompletta pressanläggningar. Med utbildningsprogrammen vänder de sig till all personal som arbetar i eller nära pressar, som operatörer, ställare och verktygskonstruktörerbygger.

Produktiviteten är generellt är väldigt låg när det gäller pressar på svenska verkstäder. Det är inte många företag som har över 50 procent i kapacitetsutnyttjande. Rätt och effektivt utnyttjad befintlig utrustning kan göra stor skillnad.

Utbildningen består av flera steg där varje steg utgår från den maskinpark personalen använder i sitt dagliga arbete. Utöver ökad produktivitet kommer också en ökad säkerhet med kompetenshöjning hos personalen.

Olsons Maskinservice har över 40 års erfarenhet i branschen och erbjuder service, reparationer och försäljning av pressar och presslinjer, samt även konsulttjänster och utbildningar.

 

Gudrun Lindfors-Rönnblom
Publicerad onsdag, 22 mars 2017 13:03 Uppdaterad onsdag, 22 mars 2017 13:25

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

bild webb prislista 2018

Begagnat marknaden

  • omslag vt 11 2017omslag gulingen 11 2017

Sök i nyheter