L

Ny verktygsleverantör först med italiensk agentur

Nathalie Wahlberg driver nystartade Fasttools e-handel från Falkenberg
Foto: Fasttools

I Falkenberg har en ny verktygsleverantör sett dagens ljus. Det är företaget Fasttools som har specialiserat sig på europeiska verktyg och verkstadsutrustning som exempelvis skärande verktyg, hållande verktyg, mätverktyg och handverktyg med högt ställda kvalitetskrav. Initialt säljs verktygen via e-handel.

Fasttools drivs av Nathalie Wahlberg som har lång erfarenhet i verkstygsbranschen och ett gediget kontaktnät av tillverkare inom framförallt skärande verktyg. Nathalie har tillsammans med maken drivit Douglas Hellström i över tio år.

-Jag fick idén att satsa på Fasttools som ett sidoprojekt i slutet av förra året.  Vi fick kontakt med en italiensk agentur och grupp av tillverkare, Link Gruppo S.p.A, som aldrig tidigare funnits på den svenska marknaden. De passade in i vårt koncept om kvalitet till bra pris, berättar Nathalie Wahlberg.

Alla produkter köps direkt från leverantör och erbjuds via e-handel till slutkund. På så sätt kan Fasttools hålla konkurrenskraftiga priser utan att tulla på kvaliteten.

Utöver Italienska Link Gruppo S.p.A  saluförs bland andra varumärken som Presto Tools från England, Völkel från Tyskland, fräsar från SCT Tools i Nederländerna och Sutton Tools från Australien.

 

Gudrun Lindfors-Rönnblom
Publicerad onsdag, 22 februari 2017 13:20 Uppdaterad onsdag, 22 februari 2017 13:15

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

bild webb prislista 2018

Begagnat marknaden

  • omslag vt 11 2017omslag gulingen 11 2017

Sök i nyheter