L

Mekanotjänst i Järvsö har ny vd

Sedan 1 februari har Mekanotjänst i Järvsö ny vd. Det är mångårige medarbetaren Jens Christensen som tar över rodret. Jens Christensen har tidigare arbetat som controller och ekonomichef i företaget.

 -Jag är glad och stolt över att ha fått det här förtroendet och det känns roligt och spännande att ta mig an uppdraget som vd för Mekanotjänst. Jag ser fram emot ett nära samarbete med våra engagerande medarbetare och kunder.

Mekanotjänst med produktionsenheter i Järvsö och Ljusdal samt Tartu i Estland är legotillverkare. De utför plåtbearbetning, skärande bearbetning, rörbearbetning och montering av avancerade produktsystem till elektronik-, försvars-, medicinteknikindustrin och offshore. De har på senare år tvingats avveckla produktionsenheter i Örnsköldsvik och Hudiksvall men ser nu framåt.

-Verkstadsindustrin är en bransch med hård konkurrens och högt ställda krav på kvalitet och leveranssäkerhet. Mekanotjänst har haft stora utmaningar under de senaste åren med flera omstruktureringar men står nu väl rustade inför 2017 och framåt. Vi har rätt organisation för att möta våra kunders behov och har en effektiv, flexibel och konkurrenskraftig produktion.

Om sin nya roll som vd säger Jens Christensen:

-Mitt fokus kommer att vara på Mekanotjänsts kärnverksamhet inom mekanisk tillverkning. Vi är 130 specialister som tillsammans ska fortsätta utvecklingen av företaget. Vi ska vara en trivsam och stimulerande arbetsplats och alltid kunna möta våra kunders förväntningar. Det är genom medarbetarna som vi gör skillnad.

Förre vd och grundare Christer Fransson går i pension men fortsätter som styrelseordförande.

Gudrun Lindfors-Rönnblom
Publicerad onsdag, 08 februari 2017 13:56 Uppdaterad onsdag, 22 februari 2017 13:21

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

bild webb prislista 2018

Begagnat marknaden

  • omslag vt 11 2017omslag gulingen 11 2017

Sök i nyheter