L

Axelent i Hillerstorp växer

Den nya utbyggnaden hos Axelent AB i Hillerstorp
Axelent

Hillerstorpföretaget Axelent växer så det knakar. Lokalerna har byggts ut med cirka 4 000 kvadratmeter och nu behöver man också anställa ny personal som kan utvecklas inom företaget.

-Vi känner ett fortsatt stort förtroende från svensk industri. Därför fortsätter vi vår satsning, dels genom utökad produktionskapacitet, men också genom att vi utökar vår närvaro på marknaden med nya säljare som är redo att serva industrin, säger Anders Gotmark, försäljningschef på Axelent.

Det är en ökad efterfrågan på företagets produkter som ligger till grund för satsningen. Axelents produktion har hög automatiseringsgrad och behovet av kompetent personal är stort.

Den personal som behövs just nu är främst maskinoperatörer, underhålls- och servicetekniker. Hittills i år har man anställt tio personer. Även dotterbolaget Axelent Engineering behöver kompetens som programmerare, servicetekniker och mekanikkonstruktörer.

Axelent är verksamt inom säkerhetsprodukter för maskin, bygg och lager. All produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning sker i Hillerstorp. Produkterna säljs över hela världen.

Gudrun Lindfors-Rönnblom
Publicerad onsdag, 08 februari 2017 13:53 Uppdaterad onsdag, 08 februari 2017 13:58

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

bild webb prislista 2018

Begagnat marknaden

  • omslag vt 11 2017omslag gulingen 11 2017

Sök i nyheter