L

Mastercam 2017 förenklar arbetsflöden

Mastercam 2017 har nytt användargränssnitt
Mastercam

Cam-leverantören Mastercam lanserar årets version av cnc-mjukvaran Mastercam, som ska ge ett ännu effektivare arbetsflöde.

Mastercam 2017 har ny en uppsättning programmeringsverktyg, fokuserade på snabbhet, automation och effektivare arbetsflöde, förbättrad användarvänlighet och dynamiska rörelser. Programvaran har också ett nytt interface med flikar som gör det enklare att hitta de funktioner man behöver och med årets Mastercamversion finns en app för Iphone o Ipad.

Programversionen har dynamisk rörelseteknologi som innebär att man får mer ut av sina maskiner. Materialborttagningen maximeras, livslängden på verktygen ökar och cykeltiderna förkortas. För att ytterligare strömlinjeforma och förenkla arbetsflöden får man en förhandstitt av verktygsbanor i 2D där man enkelt kan se området som ska bearbetas.

Mastercam 2017 presenteras under hösten på AME Roadshow.  Alla Mastercamanvändare med aktivt uppdateringsavtal är välkomna. De Mastercamtätaste områdena i Sverige får besök av AME Roadshow och övriga användare får en visning via nätet.

Mastercam är världens största cam-leverantör när det kommer till antal levererade licenser. AME AB är distributör och återförsäljare av Mastercam i Sverige.

Gudrun Lindfors-Rönnblom
Publicerad onsdag, 05 oktober 2016 13:00 Uppdaterad tisdag, 11 oktober 2016 17:53

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

bild webb prislista 2018

Begagnat marknaden

  • omslag vt 11 2017omslag gulingen 11 2017

Sök i nyheter