L

Lediga jobb

Mässkalender

Säljare sökes till MaskinFransson
Kontakt Henrik Fransson


logo

Maskinsäljare sökes för östra Sverige

Tjänsten
Arbetet består i huvudsak av försäljning av avancerade tillverkningsmaskiner till allt från små till stora företag inom verkstadsindustrin. Frekventa besök hos både nya och gamla kunder är en förutsättning för att lyckas med sitt arbete. Utöver kundbesöken tillkommer aktivt deltagande i mässor, både i Sverige och andra länder.
Vi tror att du är 30-50 år, har god teknisk förståelse och en säljande personlighet. Då försäljningen oftast bedrivs under projektliknande former krävs att du är rak och tydlig i din kommunikation och har lätt för att samarbeta. Förutom svenska är det även nödvändigt att du behärskar engelska i både tal och skrift. Dokumenterat goda säljresultat från tidigare anställningar är meriterande. 

För den som trivs med ett självständigt arbete där man planerar sin försäljning på egen hand och har ett eget budgetansvar är detta en perfekt utmaning. Givetvis har du full support från huvudkontoret i Hölö samt assistans från övriga säljare på företaget. Förutom tjänstebil, dator och mobiltelefon erbjuder vi goda förtjänstmöjligheter genom fast lön, provision och gemensam årlig vinstdelning baserat på företagets rörelseresultat.

Vi ser gärna kvinnliga sökande!
För mer information om tjänsten vänligen kontakta
Henrik Fransson på telefon 08-55430935, eller e-post   alternativt
John Ericson på telefon 08-55430932, eller e-post

Ansökan
Vi vill att du skickar ditt ansökningsbrev (max en A4) tillsammans med din CV eller meritförteckning via e-post till:

 

Plats Hölö

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

bild webb prislista 2018

Begagnat marknaden

  • omslag vt 11 2017omslag gulingen 11 2017

Sök i nyheter